Sulīgs „mango” no ķirbja ziemai. Iekonservēju jau 15 burciņas! Debešķīgs baudījums.

Recepte no ķirbja ziemas krājumiem

Ēdieni no ķirbjiem ir ļoti populāri visā pasaulē. No šī dārzeņa vāra zupu, gatavo sacepumus, biezeņus, salātus, bet Austrijā var baudīt pat stipru ķirbju alkoholu un ķirbju kafiju. Armēnijā ķirbi cep, pievieno plovam, pilda ar rīsiem vai kizilu un riekstiem, sautē ar lēcām. Indijā no tā gatavo lielisku halvu. Tam ir papilnam vērtīgu īpašību un patīkama cena.

Šodien jums piedāvājam recepti ziemas krājumiem no ķirbja. Pateicoties īpašai saldai marinādei, šis rudais skaistulis pēc garšas atgādina mango un noteikti spēs uzlādēt jūs ar labu noskaņojumu aukstajos ziemas vakaros.

Ķirbis ar apelsīnu ziemā

Sastāvdaļas:

  • Ķirbis – 3 kg
  • Cukurs – 600 g
  • Apelsīns – 3 gb
  • Citrons – 1 gb
  • Citronskābe -15 g

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru