Recepte no ķirbja ziemas krājumiem
Ēdieni no ķirbjiem ir ļoti populāri visā pasaulē. No šī dārzeņa vāra zupu, gatavo sacepumus, biezeņus, salātus, bet Austrijā var baudīt pat stipru ķirbju alkoholu un ķirbju kafiju. Armēnijā ķirbi cep, pievieno plovam, pilda ar rīsiem vai kizilu un riekstiem, sautē ar lēcām. Indijā no tā gatavo lielisku halvu. Tam ir papilnam vērtīgu īpašību un patīkama cena.
Šodien jums piedāvājam recepti ziemas krājumiem no ķirbja. Pateicoties īpašai saldai marinādei, šis rudais skaistulis pēc garšas atgādina mango un noteikti spēs uzlādēt jūs ar labu noskaņojumu aukstajos ziemas vakaros.
Ķirbis ar apelsīnu ziemā
Sastāvdaļas:
- Ķirbis – 3 kg
- Cukurs – 600 g
- Apelsīns – 3 gb
- Citrons – 1 gb
- Citronskābe -15 g
Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu